Wat onze klanten zeggen:

Monica uit Musselkanaal, 29.03.2017
“Pakketje snel binnen gekregen. Ben nooit echt van de thee geweest maar door deze proef pakketjes kan ik genieten van thee ipv 10+koppen koffie per dag. Lekker in mn thee drinkfles voor onderweg. En de thee os ook nog lekker als je 2e keer weer opschenkt.
Twee verassingen dr bij gekregen de site staat in mn favo lijst bestel zeker vaker.

Marlies uit Utrecht, 24.11.2016
“Uitstekende telefonische uitleg. Zij hebben bij Maya Tea echt verstand van thee. Compliment. Prima en snelle aflevering. Erg fijn dat men nieuwe theesoorten in proefzakjes kan uitproberen. “

Ronald uit Zaandam, 20.10.2016
“Snelle levering, netjes ingepakt waarvan 2 thee zakjes extra zaten:)”

Bianca uit Tilburg, 23.08.2016
“Snelle levering!
Leuk dat er een paar proefmonsters bij de bestelling zaten.
Ik had de silver needle en de pai mu tan organic besteld
Echt 2 top theetjes
Heerlijk om te drinken de hele dag.”

Michael uit Den Bosch, 01.08.2016
“Snel mijn bestelling ontvangen, goed verpakt en overzichtelijke website. Ben zeer tevreden en zal zeker meer bestellen.”

Sharon uit Oudehorne, 19.04.2016
“Leuke site, leuke aanbiedingen.
Ik heb nog niet alle soorten geprobeerd die ik besteld heb, maar die ik wel heb gehad waren goed. En de rest ziet er goed uit.
Ook een heel vriendelijke klantenservice. Snel met antwoorden en zeer behulpzaam.
De verzending is vlot en de verpakking prima in orde.
Leuk ook die proefzakjes, dat werkt wel stimulerend om nog een keer langs te komen!”

Frans uit Stolwijk, 13.03.2016
“Had een aantal soorten en een paar filters besteld. Van de week kwam het doosje (supersnel binnen een dag!) Het zag er allemaal geweldig uit! Ik ben ’s avonds begonnen met de Ceylon BOP1. Ik houd niet van hele sterke thee, maar heb bijna twee gram afgewogen. In het filter gedaan. Het was heerlijk. Vrijdag heb ik me aan de Ceylon Nuvra Eliya gewaagd. Zijdezacht en naar mijn idee een beetje zoetig. Fantastisch. Er kwamen hele kleine stukjes in mijn glas terecht omdat het redelijk fijn was, maar niks dramatisch. Gisteren de Kaman Super black geproefd ook een heerlijke smaak. Ik denk dat rest ook niet zal tegenvallen. Heb nog de Golden Monkey en de Breakfast in de planning staan. Gaat helemaal goedkomen!! Ook geweldig dat ik nog een aantal smaken in proefzakjes heb gekregen!!”

Jaela uit Huissen, 12.03.2016
“Snel, lekker. Alles naar wens”

Jolanda uit Huissen, 02.02.2016
“Een geweldig assortiment, snelle verzending, goede verpakking……ik kan echt niks negatiefs opnoemen.
En dan zit er ook nog een cadeautje bij dit feestje om uit te pakken…….
Ik denk dat dit mijn vaste thee adresje wordt! Super!”

Yvonne uit De Bilt, 02.02.2016
“Erg leuk zo’n theepakket. Ik had een aantal soorten thee besteld en ook theebusjes. Fijn dat er stickers bij geleverd werden! Alles zag er prima uit, snel geleverd, goede prijs/kwaliteit. Ik ben enthousiast!”

Alexander uit Rotterdam, 01.02.2016
“Leuk dat er proef zakjes zijn. Heb al een aantal soorten geprobeerd die ik niet snel in een grote verpakking zou kopen. Daarnaast zijn er goede kortingen op grotere verpakkingen.”

Marjo uit Dordrecht, 01.02.2016
“Na onze reis door China van een paar maanden ben ik fan van Oolong thee. Niet omdat deze thee mogelijk gezonder zou zijn, maar vanwege de smaak! De smaak van oolong thee ligt tussen zwarte thee en groen thee, de thee is namelijk half gefermenteerd. . Heerlijke thee, die je de gehele dag kunt drinken.
En bij Maya tea is er een ruime sortering oolong thee aanwezig plus een snelle levering, dus wat wil ik nog meer?”

Daan uit Gieten, 11.01.2016
“Heerlijke thee, schappelijke prijzen, eenvoudige webshop en snelle verzending. Helemaal top! Dit zal zeer zeker niet mijn laatste bestelling zijn.”

Ludmila uit Amsterdam, 09.01.2016
“Ik vind zeer lekkere tea, ik wil vaker bestellingen doen.”

Monique uit Hoogeveen, 08.01.2016
“Mooie website snelle bezorging heerlijke thee en waren blij verrast met de proefzakjes thee gaan we vast de volgende keer ook bestellen.”

Suzanne uit Oss, 08.01.2016
“Prima webshop. Niets op aan te merken. Ik had de Silver Needle thee besteld. Relatief een wat duurdere thee maar zoals op de website staat vermeld is het heel goed mogelijk het theezakje wat vaker te gebruiken. Goeie tip!”

Jolanda uit Apeldoorn, 28.12.2015
“Heerlijke thee, snel bezorgd en goed ingepakt, met extra proefpakketjes thee… Ga zeker nog eens bestellen!”

Jasper uit Oude Wetering, 22.12.2015
“Goede keuze uit mooie theesoorten. Handig dat je proefzakjes kunt bestellen.”

Meer beoordelingen vindt u hier.

 

Wat vindt u van onze webwinkel? Bent u tevreden over onze producten en service? Mist u iets en zo ja wat?

Laat uw stem horen en vul de review onder de thee die u hebt gekocht. U kunt uw beordeling per email naar ons sturen of door het invullen van onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw beoordeling